attvaraenkristenmandy

Alla inlägg den 24 april 2013

Av Mandy Wollersheim - 24 april 2013 19:30

Jag visade mitt inlägg på bloggen för farmor imorse via surfplattan och hon tyckte att det var kul att jag hade hittat videon och att det var fräckt att man kunde se oss i bild så länge som man kan. Sen så kom vi på att vi har foto någonstans som vi tog när vi var i Kalmar och tittade på Salve. ( För er som läser min blogg för första gången så hänvisar jag till inlägget innan detta där det står om att jag var filmstjärna som liten. Läs det så förstår ni var jag menar!) Tyvärr så hittade vi inte de fotona men jag hittade ett annat foto på mej med mitt långa blonda hår. Jag vet att jag ser ut som ett monster i ansiktet men det kan inte hjälpas. Titta på egen risk


Det är en väldigt kul bild. Bara för att göra det klart så är bilden supergammal och det är INTE en riktig tatuering på benet utan en gnuggis! Så nu går vi vidare. Det har regnat ganska så mycket idag så vi har mest suttit inne. Fram vid 10 tiden så blev det lite sol så då hängde jag och farmor ut kläder. Dom torkade väldigt fort eftersom det blåste en del och det blev inget regn medans de hängde ute så det är ju bra! Till middag idag så valde jag sparrissoppa med klämmemackor. Det är verkligen jättemumsigt!

   

Efter middagen så lekte farmor lite och det var kul för jag och farfar satt och skrattade åt henne så jag tog 2 bilder   

 

Det som farmor leker med är en typ "burk" fylld med vatten som det är små ringa i som ska flyta runt och fastna på två pinnar. Jag kan inte riktigt förklara men jag ska försöka ta en närmare bild på den på Fredag när jag är tillbaka på jobbet. Imorgon är det ju dax för Kyrkis så då jobbar jag inte hos farmor och farfar. Men jag ska försöka komma ihåg det!

 

När jag kom hem så hade min nya Arn CD skiva kommit så nu ska jag skicka tillbaka den som är sönder. Jag är så glad att jag fick en ny skiva för nu kan jag lyssna på den. Jag har redan lagt över den på surfplattan så att jag kan lyssna på den när jag ska sova. Mysigt värre!

 

Jag höll ju nästan på att glömma att jag och mamma var och handlade idag och då passade vi på att köpa lite lösgodis för det var billigt. Jag köpte denna burken för 15 kronor    Sen så köpte jag den Loka flaskan som står brevid och det var smak av lime och annans. Den var JÄTTEGOD!

 

Dagens Taizébibelod:

ons, 24 April
Jesus sa: Saliga ni som hungrar nu, ni ska få äta er mätta. Saliga ni som gråter nu, ni ska få skratta.
Luk 6:17-23
 
Ikväll ska min älskade bästa vän och syster Pernilla sova hos mej i husvagnen. Det är kul! Nu ska jag gå och vara social med henne för annars blir hon kanske lite putt på mej   Men innan jag går så slänger jag upp ännu en Arn teckning som jag har gjort idag. Jag blev riktigt nöjd! Har inte bestämt med än om jag ska färglägga den eller inte men jag kanske gör så att jag kopierar över den på ett annat papper så kan jag ju måla på den bilden och skulle det då bli fult eller fel så har jag inte förstört hela teckningen utan bara kladden. Här är bilden:

Hade bra så hörs vi//
 

Translate!



Klockan

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Underbara besökare

Flag Counter

Omröstning

Passar jag som ordningsvakt/ väktare?
 JA!
 Vet ej!
 NEJ!
 Föredrar att inte svara!

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Lättare att hitta!

Arkiv

Lämna gärna ett fotspår


Ovido - Quiz & Flashcards