attvaraenkristenmandy

Alla inlägg under april 2013

Av Mandy Wollersheim - 9 april 2013 18:15

Egentligen så orkar jag inte skriva något men jag känner att jag måste ändå. Jag vill ju inte missta mina underbara läsare. Som jag skrev igår så mår jag inte bra alls för tillfället. Jag har feber i omgångar och har legat i sängen med endast 15 grader i husvagnen men ändå svettats så att jag trodde att jag skulle omkomma i en svettvåg   Min nacke och rygg gör fruktansvärt ont och det känns som att denna sjukt ansträngande förkylningen har fått en extra stor kärlek till min vänstra sida i ryggen. Inget kul alls och jag vill bara bli frisk NU! För tillfället så är dessa fyra mina bästa vänner:

För att hålla min hemska huvud, nack och ryggvärk i schack så tar jag en brus Alvedon i ett halvt glas vatten tillsammans med en Panofil Zapp. Det fungerar förvånansvärt bra. Sen så försöker jag att smörja in nacken och vänster ryggsida med Voltaren Gel 4 gånger om dagen. Mamma har varit underbar och hjälpt mej med detta. Tack underbara mamma   Nässprayen är för att rensa min stackars rinnande näsa. Om den inte rinner så är den igentäppt    Jag har ett hemligt vapen för att rensa näsan så ofta jag kan och det är den här lilla saken:


Att klökas har aldrig varit ett problem för mej och jag tycker inte illa om att kräkas så denna produkten passar mej jättebra! Detta är alltså saltvatten spray som man drar upp i näsan så kommer allt snor ut genom munnen :P haha Klökas, klökas och åter igen klökas men det hjälper verkligen och näsan är helt fri i minst 1 timme :D


Nu ska jag gå och försöka få ner en macka i min mage. Vi får väl se hur det går. Får nog blöta upp den i lite kaffe innan jag sväljer så ska det nog gå bra.

Hade bäst så hörs vi snart igen med ett riktigt inlägg som inte bara handlar om gnäll, gnäll och gnäll.

Sköt om er//

 

 

Allmänt · Bilder · JAG · Sjuk
Av Mandy Wollersheim - 8 april 2013 18:15

Jag vill bara berätta för er att jag inte har glömt er och att jag absolut inte skiter i er. NEJ så är det verkligen inte! Jag är bara sängliggande för tillfället i en fruktansvärd förkylning. Allt kom över en natt och då menar jag verkligen allt. Jag var lite förkyld på Fredagen och sen på Lördagsmorgonen när det var dax för Fröis o skogen då var jag genom förkyld med feber och ont i ryggen. Nu har jag ont över allt och har en feber som kommer och går. Orkar inte skriva mer nu så jag återkommer när jag mår bättre.

Kram på er min älskade läsare//

 

Av Mandy Wollersheim - 5 april 2013 21:16

Idag blir det inget inlägg för jag och Parre ska sova nu. Vi ska upp och jobba imorn tidigt så vi måste sova nu. Imorgon är det Fröis och det kommer en uppdatering och vad vi gjorde och säkert lite bilder.
Hade bra//

 

Av Mandy Wollersheim - 4 april 2013 17:47

 

Har du något som du vill fråga mej? Bara gör det! Jag svarar så bra jag bara kan. Var inte rädd för att fråga. Jag älskar att svara på frågor och kommentarer :D Snälla fyll min inkorg med massa frågor :D Både kristna och okristna frågor :P

Hade//

 

Av Mandy Wollersheim - 4 april 2013 16:15

Idag har varit en dag med massa fart och skratt. Som jag skrev igår så var det dax för Kyrkis idag och det har varit fullt hålligårn hela dagen :P Men det har varit super duper mega jätteroligt! Jag har fått färglägga, klippa och klistra och i slutändan så blev det en riddare som jag tyvärr inte tog någon bild på :/ Dumma mej lixom! haha I alla fall så var jag väldigt pigg imorse och på glatt humör så jag lyssnade på musik och sjöng medans jag sminkade mej. Har kommer lite bilder:

         

Haha jag såg precis att toa locket är uppfällt :P Jag lovar att det inte ligger en korv och flyter där i! :P haha 

 

Allt som allt så har dagen varit helt perfekt och jag har även fått nycklarna så att jag kan öppna på Torsdag när det är bara jag och Pernilla som håller i Kyrkis eftersom Gunilla är på kurs :P Det känns stort att jag får hålla i det själv och jag tackar gud för att Pernilla kommer att vara med!   

 

Dagens Taizé bibelord är följande:

tor, 4 April
Jag säger till Herren: Jag är här. I bokrullen står vad jag ska göra. Gärna gör jag din vilja, min Gud, jag har din lag i mitt hjärta.
Ps 40:7-12


Nu ska jag pysa iväg och fixa en sak till bloggen. Kommer tillbaka senare :P

Hade bra så ses vi senare//

 

Av Mandy Wollersheim - 3 april 2013 16:45

Idag har jag varit på jobb och det har faktiskt varit helt okej. Jag har inte gjort något jobbigt alls och till middag så fick jag farmors underbara ugnskokttorsk. Det är hennes hemliga recept och den är så sjukt god att jag inte vet var jag ska ta vägen! Jag bokstavligen ÄLSKAR den! Här kommer en bild:


Det ser inte så mycket ut för världen men fasen va mumsigt det är!   

 

Dagens Taizé bibelord är följande:


ons, 3 April
Jesus sa om sig själv: Stenen som husbyggarna ratade har blivit en hörnsten. Herren har gjort den till detta.
Mark 12:1-12

 

Imorgon är det dax för Kyrkis så då har jag nog lite mer att uppdatera. Tills dess: På återseende :P

Hade bra//

 

Av Mandy Wollersheim - 2 april 2013 22:15

Eftersom detta är min blogg och det är jag som bestämmer så kommer jag nu att göra reklam för min syster Pernillas grupp på Dayviews. Gruppen heter KRISTEN och om du trycker på ordet Kristen som är blåmarkerat så kommer du till gruppen :P Jag själv är med i denna gruppen och den kommer nog bli superbra när det bara kommer med lite fler kristna personer i den. Om du ser denna grupp och vill gå med så bara skicka en förfråga så kommer Pernilla att lägga till dej! Men denna gruppen är bara för kristna inlägg och bilder!

Hade bra//

 

Av Mandy Wollersheim - 2 april 2013 15:15

Jag funderar starkt på att sluta att uppdatera ur minutbibeln. Jag känner att det är väldigt jobbigt och om jag glömmer en dag så har jag massor att skriva dagen efter. Därför har jag lagt upp bilder på texten istället men det är inte så det ska vara så därför lägger jag detta projektet på is ett tag. Jag kanske får en ny känsla för det om några veckor. Vem vet?! I alla fall så ville jag bara berätta att det kommer att bli såhär ett tag framöver nu. Men jag kommer att fortsätta att uppdatera "dagens Taizé bibleord". Hoppas inte att just du slutar läsa min blogg på grund av detta för då vill jag veta det. Skriv en kommentar eller skriv ett mail till SubaruImprezaDanny@hotmail.com och berätta vad du tycker. Snälla hjälp mej!

 

För att göra en uppdatering om hur min dag har varit så kan jag beskriva den med 4 ord: HEMMA, MIGRÄN, SPY och SÄNGEN. Jag har alltså varit hemma idag och legat i sängen med migrän och jag har även spytt. Inget kul alls men nu mår jag bättre. Jag brukar inte spy när jag har migrän men det har jag gjort idag. Men jag är bara glad att det har blivit av med den hemska huvudvärken nu! Brusalvedon och en Panodil Zapp är mina bästa vänner. När jag kombinerar dessa så hjälper det förvånansvärt bra!

 

Dagens Taizé bibleord är följande:

tis, 2 April
Herren, din Gud, bor hos dig. Han jublar av glädje över dig i sin översvallande kärlek.
Sef 3:14-18a
 
Detta var allt för nu men jag kanske kommer tillbaka och uppdaterar senare ikväll.
Hade bra//

 

 

Translate!



Klockan

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Underbara besökare

Flag Counter

Omröstning

Passar jag som ordningsvakt/ väktare?
 JA!
 Vet ej!
 NEJ!
 Föredrar att inte svara!

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Lättare att hitta!

Arkiv

Lämna gärna ett fotspår


Ovido - Quiz & Flashcards