attvaraenkristenmandy

Alla inlägg den 29 maj 2013

Av Mandy Wollersheim - 29 maj 2013 21:30

Idag har det inte varit en bra dag. Som rubriken säger så har jag "fel vecka" och det resulterar ALLTID i en fruktansvärd mensvärk! Men nu har jag fått nog och på Måndag ska jag ringa och prata med en barnmorska och se om hon kan skriva ut p-piller eller så kallade mini piller. Det är många som säger att det hjälper och att i vissa fall så slipper man mensen helt och det hade varit en gudagåva! Jag är ju inte sexuellt aktiv så varför skulle jag ha mens? Bra fråga det där    I alla fall så har jag varit hemma från jobbet idag på grund av mensvärken för jag har knappt kunnat röra mej. Jag har legat i sängen mestadels av dagen och när jag inte har legat där så har jag legat i soffan med den varma vetekudden på magen och det har faktiskt hjälpt lite. Hur som helst så behöver vi inte prata mer om det nu utan vi kör en KVÄLLENS som jag hade tänkt börja med varje kväll nu. Här är premiären:

KVÄLLENS HUMÖR: Bra men lite mensvärk

KVÄLLENS KLÄDER: Pyjamas bestående av kortbyxor, sport bh och linne

KVÄLLENS FRISYR: Hästsvans

KVÄLLENS SMINK: Absolut inget alls

KVÄLLENS VILL HA: Ingen mensverk

KVÄLLENS BORDE: Kan inte komma på något

KVÄLLENS PLANER:  Kolla på film innan jag går och lägger mej

KVÄLLENS ROLIGASTE: Vet inte

KVÄLLENS TRÅKIGASTE: MENSVÄRK

KVÄLLENS LÄNGTAN: Tills mensen är över för denna gången

KVÄLLENS VÄDER: Soligt

KVÄLLENS BEROENDE: Pronaxen värktabletter

KVÄLLENS ORD: Klaga? XD haha


Jupp nu tänker jag byta samtalsämne så där snabbt igen och prata om Street Race. Jag såg nämligen att en kompis hade lagt ut en länk till en video om just Street Race i Hyllinge och Helsingborg. Videon har du här:

<![endif]-->

"Här" är ett inlägg från min andra blogg, StreetRaceIaALifestyle, där jag har gjort ett inlägg om just Street Race. Jag är inte emot Street Race om det körs på ett säkert sätt utan att någon blir skadad men när personer får psykbryt och till exempel kastar sten på polisen om/ när dom kommer då blir jag förbannad! Det är så sjukt onödigt och jag tycker att det är bra att polisen kommer ibland för det visar att dom bryr sej om oss som vill racea! Sluta kasta sten och använd den lilla hjärnan du har i stället till att köra säkert men ändå ha kul med dina vänner! Precis som min andra blogg heter, StreetRaceIsALifesrtyle, så är faktiskt Street Race en livsstil och det är en livsstil som jag verkligen gillar...när den är säkert! Jag vet att detta inlägget är gammalt så nästa gång jag är på Street Race så ska jag ta några nya och bättre foto och kanske någon liten film. Vi får väl se!

 

Dagens Taizebibelord är följande:

ons, 29 Maj
Sök er till Herren, träd ständigt fram inför honom. Tänk på de under han har gjort.
Ps 105:1-5
 
På tal om högre makter så bara måste jag visa denna bilden som jag hittade på Dayviews. Den är rätt så rolig faktiskt och ibland skakar jag bara på huvudet och undrar hur folk tänker. Bestäm själva om den är rolig eller rent ut sagt korkad:

 
Med denna bilden så avslutat jag dagens inlägg. Hoppas att alla har haft en bra dag och får en god natts sömn.
Natti Natti//
 

 

Translate!



Klockan

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Underbara besökare

Flag Counter

Omröstning

Passar jag som ordningsvakt/ väktare?
 JA!
 Vet ej!
 NEJ!
 Föredrar att inte svara!

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Lättare att hitta!

Arkiv

Lämna gärna ett fotspår


Ovido - Quiz & Flashcards