attvaraenkristenmandy

Alla inlägg under maj 2013

Av Mandy Wollersheim - 12 maj 2013 14:45

Det gick ju inte sådär jättebra att resa tältet idag så därför har jag inte många bilder. Vi började med att veckla ut tältduken på en stor presenning och sen så satte vi i takpinnarna och sen sidopinnarna och när vi skulle resa tältet så kom det en hård kastvind som gjorde att hela tältet lyft och nästan flög iväg. Det var tur att jag höll i en av remmarna flör annars hade tältet varit halvvägs till Hjärnarp nu! Här är de bilder som jag hann ta. Nästa gång jag reser det så ska jag ta fler bilder:

         

Bilden här under är från Jysk´s hemsida och det är så tältet ser ut. Klicka på bilden för att komma till deras hemsida så kan du läsa mer om tältet.

Här är en video från Youtube också så att man kan se hur stort tältet verkligen är:

 

Dagens Taizébibelord är följande:


SÖN, 12 Maj
Jesus bad till Fadern för sina lärjungar och sa: Den härlighet som du har gett mig har jag gett dem för att de skall bli ett och för att liksom vi är ett, jag i dem och du i mig, de skall fullkomnas och bli ett. Då skall världen förstå att du har sänt mig och älskat dem så som du har älskat mig.
Joh 17:20-26
 
Nu ska jag  renskriva mina papper från kursen i Onsdags och senare i kväll blir det grillning med grannarna   
Hade bra//
 
Av Mandy Wollersheim - 12 maj 2013 11:00

Det har blivit dax att dra sej ut i trädgården och bygga ihop mitt nya tält. Jag ska försöka ta en hel drös med bilder som jag lägger upp här senare ikväll.

Hade gött så länge//

 

Av Mandy Wollersheim - 11 maj 2013 23:15

Jag lovade igår i mitt korta inlägg att det skulle komma en bildbomb idag och det gör det också men du får klicka på denna bilden här nere för att komma till bilderna för dom ligger på min facebook sida och det är ett öppet album! Bilderna är från i Torsdags när jag, pappa, brossan och Tobbe var på Beredskapsmuseet. Klicka på länken här ----> för att komma till museets hemsida!



Idag Lördag har jag varit i skogen med FRÖIS och det har varit jätteroligt. Här kommer lite bilder och en rolig video som jag har frågat mamman till barnen om jag fick lägga upp den!

           

 


Vi hade skattjakt som vanligt och denna gången så innehöll skatten sånna där saker som i videon XD Fasen vad det lät högt hihi

 

Det blev inget jättelångt inlägg idag men det kommer förhoppningsvis ett inlägg med bilder på mitt nya tält imorgon. Det måste bara bli lite finare väder först för jag vill inte att det regnar när jag sätter upp det för jag har ingen stans att torka det om det blir blött. Ahja vi får väl se imorgon.

Hade gött//

 

Av Mandy Wollersheim - 10 maj 2013 20:45

Som denna rubriken säger så har jag verkligen inte glömt er men jag har haft så fruktansvärt mycket att göra de senaste dagarna. Tyvärr så orkar jag inte skriva något långt inlägg ikväll för jag ska upp tidigt imorgon så jag måste snart gå och lägga mej men jag lovar att det kommer ett inlägg med MÅNGA bilder imorgon när jag kommer hem. Håll ut tills dess!

Hade gött//

 

Av Mandy Wollersheim - 7 maj 2013 19:30

Jaha idag har det varit allt annat än kallt och blåsigt vill jag lova! Det har varit varmt som hallen i helvetet. Det mesta av dagen har spenderats ute och därför så ser jag ut som en halv kräftlykta nu hihi Nästan hela eftermiddagens jobb har bestått av att skrubba farmor och farfars springvatten bassäng. Wow vad fin den blev till slut liksom! Innan jag började så var den svart och äcklig och nu syns det att det är turkos igen. Tyvärr så tog jag inga bilder då jag var blöt och inte ville blöta ner kameran men jag tog en rolig bild på mej själv imorse och här kommer den:


Hihi jag ser ut som ett troll     

 

Till middag idag så gjorde jag och farmor ostpaj och stekte falukorv till det. Denna brakmiddagen avnjöts på uterummet i värmen. Först kommer här en bild på maten och sen kommer en bild på termometern:

 

Den här termometern satt i skuggan när jag tog denna bilden och det var helt vindstilla så nu kanske ni förstår hur varmt det var idag  haha När mamma hade hämtat med på jobbet vid 15:30 så körde vi hem och satt i skuggan i trädgården och läste. Såhär mysigt hade vi det:

   

Siggi och Skrollan skulle ju såklart vara med på ett hörn   hihi Just nu sitter jag här och lyssnar på musik från Arn filmerna och sen ska jag börja redigera fotona från Konfirmationen.

 

Dagens Taizébibelord är följande:

tis, 7 Maj
Kung Salomo bad: Hör, Herre, i himlen. Förlåt, grip in, och behandla var och en som han förtjänar, du som känner våra tankar – ja du ensam känner alla människors tankar.
1 Kung 8:22-40

 

Hade bra//

 

Av Mandy Wollersheim - 6 maj 2013 18:45

Förlåt så hemskt mycket att jag inte har skrivit på ett par dagar nu men jag har verkligen inte haft tid. Det har varit full fart hela tiden. I Torsdags så var jag ju i kyrkan med Kyrkis precis som vanligt och sen när jag kom hem så var det bara att ställa sej och baka tårta. Fredagen var jag ledig så då gjorde jag färdigt tårtan och det tog en J*VLA tid kan jag ärligt säga! På Lördagen var det dax för konfirmation och då var jag fotograf medans pappa och brossan filmade och sen igår så var det Postrånevandringen och då var jag , Pernilla, Alma och Gunilla snapphonor så min helg har bara försvunnit.

Här kommer lite bakom kulisserna stuff från Konfirmationen:

               

Jag lägger endast upp dessa bilder eftersom de andra inte är redigerade. Alla de andra bilderna från själva Konfan ska kyrkan ha. Dock så har dom inte köpt dom så jag äger dom och har all rätt i världen att lägga upp dom här om jag vill men jag vill inte ställa till med bråk. Jag får la ta det när jag är i kyrkan nästa gång!

 

Tyvärr så har jag ingen bild på tårtan men den var tydligen väldigt god för folk slogs om att få ta med den sista biten hem hihi

 

Om du vill se bilder från Postrånevandringen så klicka på denna bilden för då kommer du till albumet på min fb. Det är ett öppet album så alla ska kunna se det


Här är några bilder som jag fotade från dagens tidning där jag var på framsidan:

         

Det finns även en video här: --->

Dagens Taizébibelord är följande:


mån, 6 Maj
Genom Kristus och med den tillförsikt vi hämtar ur tron på honom kan vi frimodigt nalkas Gud.
Ef 3:7-12
 
Idag har jag varit och jobbat som vanligt så jag har inget att skriva om plus att jag är jättetrött så det får räcka för idag.
Hade bra//
 

 

Av Mandy Wollersheim - 3 maj 2013 21:00

Herre Gud jag glömde helt bort bloggen igår för det var så stressigt med en massa andra saker. Förlåt mej så hemskt mycket. Jag kan fortfarande inte förstå att jag glömde det    I alla fall så var det ju Torsdag igår och då var det precis som alla andra vanliga Torsdagar dax för Kyrkis. Och precis som alla andra Torsdagar så var det full rulle med många skratt och en del gråt men inget som SuperMandy inte kunde fixa  Efter att alla föräldrar och barn hade åkt hem så satt jag, Pernilla, Gunilla och Prästen Ann och pratade om Konfirmationen som äger rum imorgon den 4 Maj. Vi diskuterade lite om var/hus/när vi skulle träffas och lite sånt. Så fort jag kom hem så ställde jag mej i köket och började baka. Jag har nämligen fått en beställning tills imorgon   Idag Fredag så har jag fortsatt mitt bakande så att jag blir klar tills imorgon. Jag hoppas bara att det blir så bra som jag vill att det ska bli. Jag har en så fin bild i huvudet så nu måste jag bara få ut den på bakverket också.

 

Jag har alltså inte jobbat idag utan jag var ledig eftersom jag skulle baka. Annat förutom att baka har jag inte gjort idag. Dock så fick jag mej en rejäl överraskning när pappa kom hem. Jag har ju klagat på min gamla ostämda gitarr som vi har köpt på Lidl för runt 300 kr för si sådär 100 år sedan. Idag efter jobbet hade min underbara pappa varit och köpt en alldeles ny och "riktig" gitarr i en musik affär till mej   Jag är så fruktansvärt glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Den är så fin så att jag får tårar i ögonen när jag tänker på den och den klingar så fint och stämt att det är som en fröjd för örat att spela. I LOVE IT!!  

Här kommer en dålig bild för jag fick inge bra och orkar inte ta om dom:

 

Gårdagens och dagens Taizébibelord är följande:


tor, 2 Maj
Jesus sa till sina lärjungar: Känn ingen oro och tappa inte modet. Ni hörde att jag sa till er: Jag går bort och kommer till er igen. Om ni älskade mig skulle ni vara glada över att jag går till Fadern, ty Fadern är större än jag.
Joh 14:27-31

 
fre, 3 Maj
Paulus skriver: Gud ville låta alla veta vilken härlig skatt folken har i denna hemlighet: Kristus finns hos er.
Kol 1:24-28

 

Nu ska jag gå och göra allt färdigt inför imorgon och sen ska jag spela på min underbara gitarr men först ska jag titta på "på väg till Malung" som är ett dansbandsprogram på SVT 1. Hade bra//

 

Av Mandy Wollersheim - 1 maj 2013 18:00

Ja idag har jag inte gjort mycket mer än att städa lite och laga mat. Som jag skrev igår så skulle jag åka och grilla hos en gemensam vän till mej och min bror. Och grilla blev det och en himla massa skratt   haha Här kommer lite bilder från grillningen. Bara för att förtydliga så är vi alla HEL nyktra för man kan fira valborg utan att behöva dricka! Dock så säger jag inte att jag är nykterist men jag dricker inte så ofta!

Nisse låg och tittade på allt vi gjorde så att vi inte gjorde något fel   

Här har vi Tobbe som vi var hemma hos. Han är bara för rolig att ungås med   

Här har vi Jenny som egentligen inte vill vara med på foto men jag tycker att denna bilden blev jätte bra på dej gumman   Bara för att det skulle bli jämt så fick hon ta en kansbild på mej   


Haha här har ni bilden på mej haha

Grillning på gång och vi lät grillmästarna hållas   

       

MATDAX   

           

Det blev en hel del knasbilder men det bjuder vi på. Denna sista bilden är på min bror och jag tycker att den är så kul att jag skrattar varje gång jag ser den   När vi hade knasat färdigt så åt vi glass med kolasås och det var mumsigt!

         

Sen blev det så klart knasbilder igen haha Detta var den sista bilden för ikväll för jag glömde att ta bilder när vi  var i Helsingborg men vi tittade aldrig på StreetRace för alla hade kört när vi kom och sen så ringde en kompis och ville ha skjuts till en fest så då körde vi och hämtade honom och sen när vi hade lämnat honom på festen så körde vi hem. Först lämnade vi av Jenny hemma hos hennes föräldrar och sen körde vi hem så att brossan kunde byta bil för värmen försvann i golfen   Inget kul alls att värmen försvann för det blir nog dyrt att laga. I alla fall så gick jag och la mej men brossan bytade bil och körde tillbaka till festen för sen skulle han skjuta några hem så då tänkte han att han kunde vara där under tiden.

 

Dagens Taizébibelord är följande:

ons, 1 Maj
Granska mig, Herre, och pröva mig, rannsaka hjärta och njurar! Jag har din godhet för ögonen och jag lever i din sanning.
Ps 26
 
Nu ska min snälla mamma och pappa hjälpa mej att färga mitt hår så jag måste rusa. Jag återkommer med bild senare om det blir bra.
Hade bra//
 

 

 

 

 




                                                        

Translate!



Klockan

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Underbara besökare

Flag Counter

Omröstning

Passar jag som ordningsvakt/ väktare?
 JA!
 Vet ej!
 NEJ!
 Föredrar att inte svara!

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Lättare att hitta!

Arkiv

Lämna gärna ett fotspår


Ovido - Quiz & Flashcards